Page 1 of 1

Matra69 stelt zich voor

Posted: Wed Feb 29, 2012 12:18 am
by Matra69
Hoi iedereen ik zal mezelf dan ook maar voorstellen, ik ben Matra69 (Koen) geboren in '69 (vandaar Matra69) en meld me hier aan. Ik ben werkzaam als bediende bij Texaco op de E34 in Vosselaar (niet de droomjob maar ik heb tenminste werk) Heb 23j geleden een murena 1.6 gehad maar die spijtig genoeg 20j geleden verkocht om een Lancia Dedra Integrale te kopen. Nu wil ik er wel graag terug een en daarom kom ik hier eens wat rond snuisteren. Voor de rest ben ik ook al 30j (sinds mijn communie) bezig met radiogestuurde modelbouwauto's (Tamiya) en ben ik nu vooreerst op zoek naar een body van een Murena op schaal 1/10 (nog nergens gevonden moest iemand weten waar ze te koop zijn..) We hebben ook een motorhome waar we (we zijn ik, mijn vrouw en onze Galgo Alma) er regelmatig mee op uit trekken en in de zomer lange reizen maken (vooral frankrijk). En daar knelt nu het schoentje, en een gewone auto en de mh en een old timer is van het goede voorlopig teveel (volgens mijn madam dan toch... eigenlijk heeft ze wel gelijk, 3x verzekering en 3x wegentaks) en ik zal moeten kiezen zegt ze of een old timer of de mh. :( Mss dat ik ze ooit kan overhalen :-? Voor ik getrouwd ben en nog thuis woonde heb ik verschillende auto's gehad (niet allemaal tesamen natuurlijk) waaronder dus de Murena, Alfa Junior GTV '69, Mehari, Mini en mijn gewone toenmalige auto een Lancia Dedra Integrale. Interesse voor auto's is altijd groot geweest en dan vooral voor speciale auto's (BMW rijd iedereen mee). Zo dit was het als er nog vragen zijn Shoot!!! :wink:

Posted: Wed Feb 29, 2012 5:30 am
by GODFRIED
Dag Koen,

Een passie die blijft knagen, vroeg of laat gaat het er van komen.
Natuurlijk moet je keuzes maken een auto kost geld en dan heb je nog geen meter gereden. Voor drie personen ook niet de ideale wagen wegens plaatsgebrek.
Verzekering voor een oldtimer valt wel mee, €150 tot €200.
Matra is inderdaad een exclusieve verschijning. Je ziet ze niet op iedere hoek van de straat. Dit is ook de reden dat ik bijna 20 jaar geleden een Bagheera heb gekocht en gerestaureerd.

Kan je niet helpen met een murena op schaal, ben hier niet mee bezig, maar andere zullen dit wel kunnen.
Succes. :wink:

Posted: Wed Feb 29, 2012 8:17 am
by hendrik
Dag koen, als je een murena op 1/10 wil hebben moet je maar eens op EBAY gaan zoeken . Succes er mee.grt harry de matra.

Posted: Wed Feb 29, 2012 9:21 pm
by Paul
Hallo, je kan uiteraard klein beginnen, zoek dan gelijk eentje met een ventieltje................, kan je later het pompje bij kopen.

Flauw, ja ik weet het en de meesten hier hebben wel een of ander groot Matratje, maar je kan hier alvast wat inspiratie opdoen.

Toch vind ik dat Deltatje geen watje, mogen er veel achter komen............, dacht ik zo......... 8)

Maar, vanwaar je interesse voor een Matra, dat prikkelt mij?

Posted: Thu Mar 01, 2012 12:46 am
by jo
Zag daarstraks nog een Delta integrale (of een wanabee), maar een Dedra integrale nog nooit tegengekomen denk ik.
Daarstraks nog gestopt bij de Texaco op de E34. :lol:
Maar welkom dus.